Een workshop wordt georganiseerd op 17 oktober 2016 van 12u tot 15u met als doel te kunnen antwoorden op uw vragen en u bij te staan met het vormen van consortia.

Programma

12.00 u. Onthaal, buffet & netwerking

12.30 u. Pitches van deelnemers
Teneinde u te helpen in het vinden van partners, stellen wij voor dat u een korte voorstelling geeft aan de andere partners mbt uw expertise binnen uw bedrijf, een voorstel van projectidee geeft voor dewelke u partners zoekt, of beide. Indien u geïnteresseerd bent kan u reeds een korte presentatie (2-3 minuten) voorbereiden. Het is echter niet nodig slides te voorzien, maar indien gewenst, gelieve deze vóór 14 oktober door te sturen naar info@livinglabs-brusselsretrofit.be.
13.30 u. Workshops
Na de pitches zal de zaal worden opgesplitst in meerdere workshops. U kunt één of meerdere workshop(s) bijwonen, en mag op elk gewenst moment van workshop veranderen.

  • Vragen/Antwoorden  Stel uw vragen over de projectoproep tijdens de publieke sessie.
  • Vorming consortia – Maak kennis met partijen en hun ideeën via de pitches; misschien zijn zij een interessante partner voor uw consortium.
  • Ontwikkeling van het project – Indien uw project min of meer gedefinieerd is en u wenst persoonlijk advies of een idee uitdagen, kom gerust uw vragen stellen (eventueel achter gesloten deuren) aan de organisatoren van de projectoproep.

15.00 u. Einde

Praktische informatie

Wanneer? Maandag 17 oktober 2016 van 12u tot 15u.
Waar? Poincarélaan 79, B-1060 Brussel
Taal : Iedereen spreek in zijn eigen taal.  Er is geen simultaanvertaling voorzien.
Info : Charline Boyer – 02/545.58.35 – charline.boyer@cnc.be
Doelgroep: Aannemers, leveranciers, architecten, ingenieursbureaus, ESCO’s, sociale verhuurkantoren, sociale huisvestingsmaatschappijen, projectontwikkelaars, onderzoeksinstellingen, banken, overheden, enz.
Inschrijving : Deelnemen is gratis maar inschrijven is verplicht vóór 14 oktober.

[vfb id=4]