Partners vinden is niet altijd eenvoudig. Om u een duwtje in de rug te geven vindt u hier enkele pistes om uw consortia te vormen!

Database met potentiële partners

Er is een database opgesteld met ondernemingen die gecontacteerd wensen te worden om consortia te vormen. Indien u wenst, kan u het bijgevoegde formulier invullen om uw onderneming in te schrijven. U zal vervolgens een paswoord toegestuurd krijgen om de Excel-file te downloaden met de antwoorden van de andere deelnemers. De file zal op regelmatige basis geüpdate worden met nieuwe inschrijvingen! Hou dit paswoord bij om de nieuwe versie te downloaden.

Beveiligd: Database potentiële partners

Kleine verduidelijking: het is vanzelfsprekend dat er geen enkele verplichting is om in te schrijven in de database om te kunnen deelnemen aan de projectoproep.

MatchMaking Workshop

Om u te helpen bij het vormen van een consortium organiseert de begeleidingsstructuur van het project Living Labs Brussels Retrofit een workshop! Een specifiek artikel werd aan dit onderwerp gewijd, meer info vindt u hier..

Brussels Research


Het platform Brussels Research stelt een overzicht voor van onderzoekscentra en universiteiten die aanwezig zijn in het Brussels Gewest evenals hun domeinen van expertise. Een heel goed, eenvoudig en efficiënt middel dus om onderzoeksgroepen te vinden die actief zijn in een specifieke sector!

C-Watch

De technology watch C-Watch kan u ook op ideeën brengen voor innovatieve technologieën. U kan ook, via de bibliografie, nagaan welke ondernemingen op deze onderwerpen werken…

[vfb id=7]